Τηλέφωνο: 2821083555
MHTE: 123654789

Ξενοδοχείο Creta Sun στον Πλατανιά

Tο ξενοδοχείο Creta Sun βρίσκεται στο Γεράνι του Δήμου Πλατανιά, λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης των Χανίων, προσφέροντας μια ξεχωριστή οικογενειακή ατμόσφαιρα συνδυασμένη με τη φιλοξενία που μόνο οι Κρητικοί μπορούν να εγγυηθούν.

Το ξενοδοχείο χτίστηκε το 2000 και μέρος του ανακαινίστηκε το 2006. Μία επιπλέον ανακαίνιση σε κάποια από τα δωμάτια έγινε το 2014, με αποτέλεσμα δύο επιπλέον τύπους δωματίων.

Αυτό που κάνει το ξενοδοχείο να ξεχωρίζει είναι ότι είναι χτισμένο πάνω στην παραλία του Γερανίου.
Τα διαμερίσματα είναι ευρύχωρα έτσι ώστε να μπορούν άνετα να φιλοξενήσουν μέχρι έξι άτομα.

Η θερινή περίοδος του ξενοδοχείου διαρκεί από την 1η Απριλίου έως τα τέλη Οκτωβρίου. Ωστόσο, το Creta Sun παραμένει ανοιχτό όλο το χρόνο για να προσφέρει τη φιλοξενία του και σε χειμερινούς ταξιδιώτες (το ξενοδοχείο μπορεί να προσφέρει πακέτα σε οργανωμένους ταξιδιώτες).

Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Creta Sun περιλαμβάνουν την ταβέρνα με την ελληνική και διεθνή κουζίνα και το pool bar που σερβίρει ελαφριά γεύματα και δροσιστικά ποτά δίπλα την πισίνα.

circle-pool

Πισίνα: Το Creta Sun προσφέρει μια μεγάλη πισίνα. Όλοι οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν ένα ωραίο κρύο κοκτέιλ, ενώ κάνουν ηλιοθεραπεία.

circle-location

Το Γεράνι έχει πολύ καλή παραλία και προσφέρει πολλά εστιατόρια, μπαρ και άλλες μορφές ψυχαγωγίας.

circle-restaurant

Το εστιατόριο Creta Sun είναι διαθέσιμο για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, όπου μπορείτε να απολαύσετε την όμορφη θέα στην πισίνα και τη γύρω περιοχή.

Αν θέλετε να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα, παρακαλούμε συμπληρώστε τις πληροφορίες της φόρμας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Κάντε κράτηση δωματίου στο ξενοδοχείο Creta Sun